Yleistä:

Liity jäseneksi tai muuta jäsenrekisterin tietojasi

Yhteystiedot:

Paimion Rasti ry
PL 69
21530 Paimio

Seuramaja Rastitupa:

Kalustoa tapahtumiin

Paimion Rasti on kokenut kilpailun järjestäjä ja varastoon on kertynyt kätevää kalustoa tapahtumien järjestelyyn. Vuokraa telttoja, WC vaunu tai "kenttäsuihku" tapahtumaasi. Tutustu tarjontaan!

Paimion Rasti, 25-Mannakavlen 2022

Paimion Rasti on vuonna -85 perustettu suunnistuksen erikoisseura. Aktiivinen pienen kaupungin seura toimii monipuolisesti nuoriso-, kunto-, kilpa- ja huippusuunnistuksen saralla.

Viikoittainen kuntosuunnistustapahtuma Peimarin Rastit on luontoliikuntaa parhaimmillaan. Ratoja löytyy niin ensikertalaisille kuin kokeneille harrastajille. Peimarin Rastit ovat kaikille avoimia tapahtumia. Lisäksi seuran moniin tapahtumiin ovat kaiken kuntoiset jäsenet tervetulleita.

Seuran nuorisotyö järjestää monia harjoituksia ja tapahtumia eri ikäisille lapsille ja nuorille. Suunnistus voi todellakin olla koko perheen harrastus!

Paimion Rasti on totuttu näkemään monien kilpailujen kärkikahinoissa. Laadukkaan valmennustoiminnan ansiosta seuran huippusuunnistajat ja kilpailijat ovat viime vuosina saavuttaneet useita SM-, EM- ja MM-mitaleita.

Paimion Rastin laajan toiminnan yksi peruskivi on laadukas kilpailujen järjestäminen. Monen suunnistajan kausi alkaa Paimion kevätkansallisista, joka nykyään tunnetaan nimellä Viking Line -Rastit. Seura on ollut järjestämässä Jukolan viestiä kaksi kertaa sekä lukuisia muita arvokilpailuja.  

Liity jäseneksi!

Tule mukaan aktiiviseen seuraan, olitpa sitten kuntoilija, kilpailija tai muuten vaan suunnistuksesta kiinnostunut! Jäsenmaksu on vuonna 2023 vain 35€ (2007 syntyneet tai nuoremmat 15€, perhemaksu 85€). Jäsenenä pääset osallistumaan seuran lukuisiin harjoituksiin ilmaiseksi ja jäsenmaksun osuuden kuittaat jo Peimarin Rastien kausikortista saamalla alennuksella. Liity heti!