Tulppaanijuoksussa kolme edustajaa

Maarian Mahdin Tulppaanijuoksuun osallistui sateisen harmaasta säästä huolimatta 21.3 sunnuntaina lähes 200 juoksijaa. Kotimaan maantiejuoksukauden perinteinen avauskilpailu oli samalla maantiejuoksun pm-kilpailu.

Hyvävauhtiseen kilpailuun otti osaa myös kolme PR-edustajaa. Kovat tulokset perjantain mattotestissä latonut Janne Virtanen juoksi hyvätasoisen kisan 13:nnen sijan ajalla 33.56. Toisella puolikkaalla Jannesta jäänyt Juuso Lindeqvist sai ajan 34.38 ja lauantain testijuoksuun paukkuja jättänyt Mika Lyytikäinen 39.31. Miesten 10 kilometrin matkalla nopein oli maastojuoksun Pohjoismaiden mestari Jari Matinlauri ajalla 31.03.

- Tasaisella asvalttiradalla meno on sellaista junnaamista, ylämäkiä kaipasin, totesi Janne perinteisen vaatimattomana.

- Tämä oli hyvä valmistautuminen ensi viikonlopun Spring Cupiin. Espanjan leirin rasitus tuntuu vielä jaloissa, mutta harjoitusaikaahan tämä vasta onkin, kertoi puolestaan Juuso.