Mitaleja hiihtosuunnistuksen AM-kilpailuista

Hiihtosuunnistuksen AM-mitaleista kilpailtiin viikonloppuna Janakkalan Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskuksessa. Varsinais-Suomen lisäksi jaettiin Hämeen, Uudenmaan ja Satakunnan alueiden mestaruudet. Lauantaina hiihdettiin henkilökohtaiset normaalimatkat. Sunnuntaina vuorossa olivat viestit.

Miehissä hiihtosuunnistuksessa Someron Esaa edustava Teemu Väre oli paras "paimiolainen". Teemu oli kisassa 14. häviten 23,3 km:n matkalla 12.29 minuuttia sarjan voittaneelle Sami Vähäselle. Varsinais-suomalaisista oli kuitenkin edellä vain Maarian Mahdin Timo Riissanen, joten Teemun kaulaan pujotettiin AM-hopeamitali. Ero kultamitaliin oli 3.32 minuuttia. Pronssille jäi Suomusjärven Rauno Hakala.

Varsinaisista Paimion Rastin AM-mitaleista vastasivat Mika Mannervesi (1./H35), Tommi Reponen (1./H12), Eija Sipponen (2./D40) ja Helena Mannervesi (2./D55).

Viestiin ei Paimiosta matkannut yhtään joukkuetta.