Yhteistyö Lumoniten kanssa jatkuu

Lumonite on jo usean vuoden ajan toiminut Paimion Rastin yhteistyökumppanina. Etenkin edustusurheilijat ovat juosseet yöviestejä Lumoniten lampuilla ja myös Paimion Rastin järjestämiin kilpailuihin osallistuneet ovat päässeet nauttimaan laadukkaista Lumoniten tuotepalkinnoista.

– Lumoniten suunnistuslamput ovat markkinoiden kärkeä ja niiden valoteho & luotettavuus ovat saaneet urheilijoiltamme kiitosta. Erittäin hienoa, että yhteistyö jatkuu ja tiedämme ainakin varusteiden olevan viestien ehdotonta kärkeä. On myös huojentavaa, että ennen suurviestejä ei tarvitse tarkistaa, kuka on kolvannut itselleen komeimman lampun, niin kuin joskus kymmenen vuotta sitten, vaan voidaan keskittyä täysillä suorituksiin, naureskelee tuore manageri Kalve.

– Luotettavan lampun merkitys on joskus omallakin viestiosuudella korostunut. Joskus se voi ratkaista vaikka Jukolan voiton, muistelee toinen edustusryhmän uusi päällikkö Jesse Laukkarinen. Yötreenejä on talven ja kevään aikana tehty tasaiseen tahtiin. Tiomilan naisten viestissä on nyt ensimmäistä kertaa yöosuuksia, joka on lisännyt myös naisten yöharjoittelua. Hienoa, että yhteistyön puitteissa myös naisten lamput ovat nyt viimeisen päälle, kun ensimmäinen naisten yöosuus suurviesteissä nähdään.

Paimion Rastin valinta Tiomilan ja Jukolan yöhön ovat Lumonite Leader ja Lumonite Compass.

Nyt onkin oiva hetki päivittää lamput Tiomilaan ja Jukolaan. Viking Line -Rastien kävijät ja seuraajat saavat Valostoren verkkokaupasta 10 % alennuksen kaikista Lumoniten tuotteista kisojen loppuun saakka 21.4. Alennuksen saa, kun siirtyy ostoksille täältä: https://www.valostore.fi/fi?code=VLR214