Olosuhteet haastoivat helmikuun leirillä

Edustusryhmän helmikuun leiri käytiin viime leirin tapaan Rastituvalta 2.-4.2. Tällä kertaa kuun vaihteen plussakeli ja sateet olivat tehneet tienpinnoista ja hiihtoladuista lähinnä pikaluisteluun sopivia. Hokkarit jätettiin kuitenkin naulaan ja perjantai illalla leiri polkaistiin käyntiin yösuunnistusvedoilla Hepojoella, jossa kartta ja radat olivat Miljan käsialaa. Lämpötila kääntyi pakkaselle, mutta hankikanto jäi kuitenkin hieman vajaaksi. Jalan alta pettävä hanki tarjosi 5-40 cm edestä voimavastusta metsäjuoksuun, mutta onneksi sekä vetojen alkuun että loppuun oli suunniteltu juoksupätkää metsäautotiellä. Mukavasti Varsinais-Suomalaiset huippuolosuhteet olivat houkutelleet paikalle myös muutaman vierailevan tähden aina Pohjois-Karjalasta saakka.

Lauantain aamutreeninä juostiin porukalla verkkalenkkiä, jonka jälkeen siirryttiin Milkan vetämänä kehonhallinnan pariin AKK:n salissa. Akrobaattisten suoritusten päälle vielä tiimiytymistä pallo- ja mailapelien merkeissä. Paimion Nesteen lounas täytti akut jälleen sopivasti ennen iltapäivän treeniä. Iltapäivällä olikin vuorossa spinningvedot Paimion keskustan Voimakas salilla. Hiki virtasi ja joillain myös rauta nousi.

Sunnuntaina leiri päätettiin perinteiseen pitkään lenkkiin. Tämänkertaisena spesiaalina olivat retroasut ja asukokonaisuuksia taisikin löytyä ainakin neljältä eri vuosikymmeneltä. Täytyy sanoa, että jonkin verran urheiluvarusteetkin ovat kehittyneet tähän päivään mennessä. :) Leirillä oli myös muutama nuortenryhmäläinen tutustumassa edustusryhmän menoon. Milla, Saana, Aaro ja Aapeli vetivät koko leirin ohjelman hienosti muiden mukana. Tervetuloa uudelleen!

Helmikuun retrolenkki

Leiriohjelma:
Pe klo 18: Yösuunnistusvedot, 3x2km @Piikkiö
La klo 10: Kevyt lenkki, kehonhallinta & pelit
La klo 18: Spinningvedot 4x(4’+3’+2’+1’)/30”/3’
Su klo 10: Pitkä lenkki, juoksu/hiihto