Edustusryhmän kausi käyntiin Teijolla

Edustusryhmän kauden avausleiri vietettiin Meri-Teijon jylhissä maisemissa isänpäiväviikonloppuna raikkaan syyssateen siivittämänä. Leirille oli saapunut runsaslukuinen osanotto kuuntelemaan uusien managerien Jesse & Henkka suunnitelmia kaudelle 2024. Leirillä nähtiin myös muutama uusi tuttavuus, Henna & Suvi, jotka saapuivat vahvistamaan naisten tiimiä. Heistä lisää vielä myöhemmin.

Leiri aloitettiin perjantaina Salo Night O:ssa, jossa yli satapäinen osallistujajoukko tarjosi suurviestitunnelmaa ja GPS-viihdettä oli tarjolla myös kotisohville. Lauantai aamupäivällä jatkettiin taitovalmentaja Pasin corridorin muodossa, päivällä käytiin läpi kausisuunnitelmaa ja illalla vielä yösuunnistettiin Mathildedalin kylän maastoissa. Sunnuntaina oli luvassa leirin erikoisuus eli yöviestitreeni heti aamusta klo 8, jossa demottiin hieman ensi vuoden 10Milaa, jossa myös naiset pääsevät ensimmäistä kertaa juoksemaan yöosuuksia omassa viestissään. Huhupuheiden mukaan aamun GPS-seuranta oli herättänyt myös jokusen PR-isän seuraamaan otatusta livenä isänpäivän ratoksi.

Managerien mukaan leiri oli onnistunut ja positiivinen pöhinä lupaa hyvää tulevalle kaudelle. Seuraavan kerran leireillään jo kahden viikon kuluttua Oripään ja Yläneen maastoissa.

Kiitokset vielä Rasti-Perniölle mahdollisuudesta maastojen käyttöön ja AngA:lle Salo Night O:n järjestelyistä.

Treeniohjelma:
Pe klo 18:
Salo Night-O. GPS-seuranta Pitkä / Keski
La klo 10: Taitoharjoitus, Corridor @Teijon laskettelukeskus. GPS-seuranta
La klo 17: Yösuunnistus @Mathildedal etelä. GPS-seuranta
Su klo 8: Viestivedot @Mathildedal pohjoinen. GPS-seuranta