Tervetuloa Metsäsprinttiin!

Toinen Paimion Metsäsprintti suunnistettiin 22.10. vauhdikkaissa avokalliomaastossa. Tarjolla oli nopeatempoinen kisa selkeälukuisella 1:5000 mittakaavan kartalla vauhdikkaassa avokalliomaastossa.

Pääsarjoissa kovinta vauhtia pitivät MS Parman Maija Sianoja ja KooVeen Timo Sild. He pokkasivat siis itselleen Str8-kompassit. Sianojan voitto tuli selvällä erolla ennen PR:n Tuulia Vibergiä. Sen sijaan Sildin voitto tuli sprinttimarginaalilla, kun PR:n Topias Arola pääsi 13 sekunnin päähän. Molemmissa sarjoissa oli mukavasti myös 16-18-sarjojen junnuja kokeilemassa, miten vauhti ja sujuvuus toimii aikuisiin verrattuna.

Kilpailussa oli tarjolla rastireitin sijaan suora 10-sarja. Tästä kokeilukilpailusta voi antaa palautetta asiasta kertovan linkin takaa.

Kaiken kaikkiaan Metsäsprintti sai taas mukavaa palautetta. Pientä yllytystä oli havaittavissa, että vastaava erilainen kisa saisi olla vuorossa jatkossakin. Katsotaan siis! Joka tapauksessa ensi keväänä on vuorossa myös vauhdikkaat ja vaativat Viking Line -Rastit, jotka toimivat samalla hyvänä harjoituksena kesän WMOC-maastoihin. Ja tämän vuoden Metsäsprintin karttaa ja rasteja käytetään vielä Peimarin Rasteilla. Omatoimirasteilla on tarjolla ylijääneitä kisakarttoja sekä tietysti normaalit Peimarin Rastien radat, jolloin luvassa on kokonaan uudenlaisia reittejä ja rastinottoja. Aikaa otetaan normaaliin Peimarien tapaan torstaina 26.10. Tervetuloa siis kokeilemaan mistä on kysymys - tai ottamaan revanssia maastosta! Omatoimirastien karttoja löytyy karttalaatikosta YksYkkösen alueelta Voimatieltä 5.11. asti.  Kts. tarkemmin: Peimarin Rastit 2023 (paimionrasti.fi)

Kaikkien osallistujien kesken arvotut Nonamen lahjakortit voittivat AngA:n Onni Virtanen ja HlT:n Kalevi Kuusisto. Onnea!

Paimion Rasti kiittää kaikkia osallistujia, talkoolaisia ja maanomistajia!