H45-joukkue SM-kultavauhdissa

PR:n H45-sarjan kolmikko Toni Närvä, Teemu Väre ja Pasi Ikonen näytti muille menemisen mallia ja otti täpärän mestaruuden SM-viestissä Hollolassa. Närvä ja Väre hoitivat joukkueen toiseen vaihtoon kakkosena. Ikonen nousi minuutin takaa voittotaisteluun ja kukisti loppukirissä Kalevan Rastin sekä Tampereen Pyrinnön.

Viiden vuoden takaisesta Jukolasta tuttu äärimmäisen vaativa Hälvälän supikko asetti kovat haasteet suunnistajille, myös PR:n nais- ja miesjoukkueille. Naistrio Ina Westerlund, Eveliina Hirvonen ja Milja Väätäjä selvitti haastavan viestin maltillisin virheminuutein, mutta vauhti ei silti hektisessä kisassa riittänyt tällä kertaa yhdeksättä sijaa ylemmäs. Kakkosjoukkue Tuulia Viberg, Emma Valkama ja Vieda Lusa oli 22:s.

Miesten puolella kakkonen oli hieman yllättäen ykkönen: Tobias Henriksson, Jonas Jern ja Ari-Pekka Joensuu suunnistivat tasaisen viestin tuoden PR 2:n 16:nneksi. Ykkösjoukkue joutui takamatkalle jo avauksen ensimmäisellä hajonnalla, jossa Lari Takanen käytti lähes viisi minuuttia ylimääräistä. Topias Arola ja Frédéric Tranchand vetivät hyvät osuudet, mutta sijoitus jäi lopulta kakkosen taakse 18:nneksi.

Miesten kolmonen oli 48:s. D60-sarjan kolmikko sijoittui 12:nneksi.