Peimarin Rastit alkavat kiirastorstaina

Peimarin Rastien kausi käynnistyy kiirastorstaina 6.4. Keskuksena on entinen Tammisillan ABC:n piha ja maastona viereinen Tanistenmäki.

Takatalven lumet eivät tietenkään ehdi kokonaan sulaa torstaihin mennessä, mutta joka päivä niitä nyt vähentää. Ja juuri torstaista eteenpäin lämpötilat tuntuvat nousevan huomattavasti. Torstaina on siis tarjolla avaustapahtuma ajanoton kera ja omatoimirastit jatkuvat seuraavan viikon perjantaihin asti. Kiirastorstain lähdöt ovat klo 17-19 sekä yölähdöt 20.30 - 21.

Tanistenmäen kartta on kokenut talven aikana aika lailla päivityksiä. Maaston uudet polut ja aukon kulmat helpottavat nyt merkittävästi suunnistusta helpoilla radoilla. Vaativille radoille taas näillä muutoksilla ei ole juuri vaikutusta. Nyt ensimmäisellä kerralla ratojen pituudet ovat pääasiassa vähän alakanttiin, kun lumi kuitenkin vielä vähän hidastaa suunnistajien vauhtia.

Peimarin Rastien sivuille päivittyy tietoja tulevista tapahtumista. Joka tapauksessa Peimarin Rastit tarjoaa mukavaa ulkoilua hyvin monenlaisille suunnistajille. Helpot radat sopivat "viimeksi koulussa" suunnistaneille ja vaativat radat tarjoavat haasteita kokeneillekin kilpasuunnistajille. Omatoimirasteja on tulossa vuoden mittaan tarjolle. Joka viikko ja jokaisessa maastossa tämä ei luonnollisestikaan ole mahdollista. Seuraa siis Peimarin Rastien sivuja ja ilmoittelua yksityiskohtien osalta!