Avoin Rasti Suunnistaa -retrosprintti

Vuosi sitten retrosuunnistettiin Jukolan -93 kartalla. Retrosuunnistus tulee taas, tällä kertaa tähän päivään päivitetyllä kartalla. Retroilua on tällä kertaa tapahtuman muoto: vauhdikasta sprinttisuunnistusta metsässä 1:5000 -kartalla, lisämausteena mukavan haastavat ja vaativat avokalliot. Tapahtuma alkaa Metsäsprintti-lähikilpailulla lauantaina klo 11.

Avoin kuntosuunnistus omatoimiperiaatteella alkaa tämän jälkeen, noin klo 13. Harjoitus on käytettävissä myös koko sunnuntai- ja maanantaipäivän ajan. Kilpailun rastipisteistä on tehty 3 rataa: vaativa n. 3,5 km, ripauksen helpompi n. 2,5 km sekä noin H/D14-sarjojen tasoinen 1,5 km. Jonkin verran käytettävissä on myös kilpailun ylijäämäkarttoja. Rastipisteet ovat kenties vaativia, mutta itse metsäalue on pieni ja tiet rajaavat sitä joka puolelta. Niinpä haaste sopii hyvin kaiken tasoisille suunnistajille!

Rasti Suunnistaa -harjoitus on ilmainen Paimion Rastin jäsenille. Muille karttamaksu 8€, maksu Paimion Rastin tilille FI87 5319 0420 0059 31, viite 2749. Käytössä myös muut sähköiset maksutavat kuten omatoimisilla Peimarin Rasteillakin. Huom! Peimarin Rastien kausikortti ei ole voimassa Rasti Suunnistaa -harjoituksissa!

Opastus Iso-Iivarintieltä, Valtatie 1:n ja 110:n välillä. Pysäköinti YksYkkösen alueella teiden varsilla. Karttalaatikko Voimatien ja Energiatien risteyksessä.