Anssin muisto elää vahvana

Paimion Rastin Grand Old Manin, Anssi Saarisen, muiston velvoittamana Peimarin Rastit on toiminut nyt kaksi vuotta "Anssin jälkeistä aikaa". Viime vuonna seuraväen yhteinen talkoopanos toi Rasteille kaikkien aikojen kävijäennätyksen. Tänä vuonna on eletty kaikkien aikojen erikoisinta suunnistuskesää Omatoimirastien ja nyt myös normaalien Peimarien Rastien myötä.

Erikoista vuotta alleviivaten Anssin Muistorastit suunnistettiin Metsästysmajalla Aila-myrskyn kourissa. Hurjasta kelistä huolimatta paikalla oli lähes 140 suunnistajaa. Tuon kerran osanottomaksut ohjattiin Anssin muistorahastoon, joka on perustettu Paimion Rastin nuorisotyön tukemiseksi.

Varmaan myrskykeli jätti kotiin monta suunnistajaa, jotka olisivat mielellään tulleet haastamaan itseään Louna-Jukolan eteläisiin maastoihin Anssin muistoa kunnioittaen. Noh, Peimarin Rastit jatkuvat onneksi vielä monta viikkoa - toivottavasti mukavammissa keleissä. Myös Anssin muistorahaston tukemiseen on mahdollista edelleen osallistua.

Anssin muistorahastolle on voimassa 16.12. asti keräysnumero RA/2020/1079. Tällä keräyksellä saadut lahjoitukset ohjataan lasten ja nuorten suunnistusleirien järjestämiseen ja lisäksi lahjoitusvaroista on mahdollista hakea tukea lasten ja nuorten kausimaksuihin ja omavastuuosuuksiin. Näin saadaan harrastuksen kynnystä hiottua Paimion Rastissa vieläkin matalammaksi.

Anssin muistorahaston tilinumero on FI74 5319 0420 1355 63. Käytä samalla viitenumeroa 20734.

Jatketaan siis yhdessä työtä alueen suunnistuksen hyväksi - Anssin viitoittamlla tiellä.