Paimion Rasti mukana TOK:n Seurabonuksessa

Paimion Rasti on solminut yhteistyösopimuksen Turun Osuuskaupan kanssa. Seura on nyt mukana TOK:n Seurabonus-järjestelmässä, joka on tarkoitettu lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen.

Tätä Seurabonus tarkoittaa:
Jos perheessä on TOK:n vihreä bonuskortti, saatte ostoksistanne bonusta. Jos ei vielä ole, sellaisen voi tietysti hommata! Ilmoittakaa TOK:an (www.tokseurabonus.fi), että lapsenne tai nuorenne harrastaa suunnistusta Paimion Rastissa. Tällöin TOK maksaa seuralle vuosittain 5% lisäbonuksen siitä summasta, mitä itse saatte bonusta. Tämä ei siis vaikuta mitenkään perheen omiin bonuksiin. Ne saatte edelleen normaalisti. Kyseessä on vain lisätuki seuralle. Järjestelmään voivat ilmoittautua seurassa suunnistavien lasten ja nuorten perheet sekä seuran johdossa olevat henkilöt.

Jos perheessä on muita lapsia, jotka on rekisteröity seurabonukseen jossain muussa seurassa, voi suunnistajanuorenne rekisteröidä lisäksi Paimion Rastin nimissä. Yksi perhe voi siis olla tukemassa useampaa seuraa, jos perheessä on useampia harrastavia lapsia.

Mene siis osoitteeseen https://www.tokseurabonus.fi/
Ilmoittautumiskaavake löytyy kohdasta "Ilmoittaudu". Ilmoittautumista varten tarvitset 10-numeroisen jäsennumeron, jonka löydät esimerkiksi vihreästä Bonus-kortista.