Katri Kerkola 11:s World Gamesissa

World Gamesit ovat näyttökisat ei-olympialajeille ja hieman erikoisemmille urheilumuodoille. Suunnistus oli nyt toista kertaa mukana World Games -lajien joukossa. Suunnistuksen osalta kisat käytiin Saksassa 16.-17.7.2005. Katri Kerkola oli mukana Suomen joukkueessa. Myös Inga Dambe, Elisa Dresen ja Francois Gonon olivat maidensa joukkueissa. Ohjelmassa oli vain keskimatka ja viesti sekajoukkueilla.

Naisten keskimatkan kisan voitti Sveitsin Simone Niggli-Luder. Katri oli hienosti sijalla 11 ja hävisi Simonelle neljä minuuttia. Suomalaisista Katrin edelle ehti vain Merja Rantanen, joka oli puolisen minuuttia nopeampi. Inga oli Katrin jälkeen 12:s. Naisten välillä oli 12 sekuntia. Elisan sijoitus kotimaastoissaan oli 19:s.

Miesten keskimatkalla Ranskan Thierry Gueorgiou oli ykkönen. Francois ei yltänyt aivan parhaimpaansa. Hänen sijoitus oli 33:s ja eroa viisi minuuttia voittajaan.

Sekaviestissä ei kukaan Rastin suunnistajista ollut mukana kovin menestyneessä joukkueessa. Viestin voitti Sveitsi, jota seurasivat Venäjä ja Tsekki. Elsian Saksa oli kuudes, Latvia kahdeksas, Ranska yhdeksäs ja Suomi vasta yhdestoista.