Eve ja Lari SM-sprinttiviestin plaketeilla

Eveliina Hirvonen ja Lari Takanen suunnistivat SM-sprinttiviestissä Tampereella komeasti kymmenenneksi. Kahden hengen joukkueesta molemmat juoksivat kaksi osuutta, ja Eveliina ja Lari kamppailivat koko viestin ajan tiukasti sijoituksesta kymmenen parhaan joukkoon.
 
- Uudistunut sprinttiviestikonsepti haastoi sekä fyysisesti että taidollisesti. Päivään tuli kovaa sprinttisuunnistusta lähes 10 kilometriä. Luotto joukkueen suoriutumiseen oli kuitenkin vahva ja lopun tiukassa loppukirikamppailussa sain kammettua Rastin plaketeille, kertasi ankkuri Eveliina Hirvonen viestipäivän kuulumisia. 
 
SM-sprinttiviesti suunnistettiin nyt ensimmäistä kertaa kaksihenkisillä joukkueilla. Helpolla suunnistajia ei tosiaankaan päästetty, sillä ennen viestiosuuksia suunnistajien helteinen päivä oli alkanut jo aamun karsintakilpailulla. Urakka vastasi siis suunnilleen kolmea runsaan 3000 metrin estejuoksukisaa saman päivän aikana.
 
Paimion kakkosjoukkue Ina Westerlund ja Topias Arola suunnisti sijalle 19. Palkintosijoille ylsi myös PR:n HD60-sarjan joukkue Eija ja Matti Sipponen, joka sijoittui sarjassaan viidenneksi.