Kuntosuunnistus

Uutisotsikoita

Peimarin Rastien tilastot 2017
Joensuu-Jukola 2017
Aikuisten suunnistuskoulu
Peimarin Rastien tilastot 2016
Kuntovenlojen laturetki
Peimarin Rastien tulospalvelu

Arkistoidut

Toimintaa Paimion Rastissa

Peimarin Rastit

Kuntovenlat

Kalenteri

Muita kuntorasteja

Maanantairastit (Ma)

Satarastit (Ti)

Turkurastit (Ke)

Kuntosuunnistus

Suunnistus on oiva laji oman fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kohottamiseen. Paimion Rasti tarjoaa kuntoilumielessä oivat puitteet harrastaa suunnistusta. Ja suunnistuksen ohessa muita kuntoilulajeja.

Kuntosuunnistuksen lippulaivana on tietenkin viikottaiset kuntorasti, Peimarin Rastit, joita järjestetään joka torstai läpi sulan kauden. Peimarin Rasteille osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsen, mutta jäsenenä saa kausikortista huomattavan alennuksen. Jäsenille on tarjolla myös muita tapahtumia. Nuorten ja huippujen harjoitusten yhteydessä on lähes aina sopiva ratavaihtoehto myös kuntoilijalle. Kansallisissa kisoissa on usein C -sarjat, joissa selviää vähemmällä kokemuksella.

Vuonna 2004 seurassa käynnistetty naisten kuntosuunnistusprojekti, Kuntovenlat, oli alun perin kahden vuoden projekti, jonka yhtenä tavoitteena, muttei ainoana, oli saada Salon Jukolan viestiin PR:stä mahdollisimman monta joukkuetta, ja mukaan myös ensikertalaisia. Tällä hetkellä lähinnä käytetään Kuntovenlat-sähköpostilistaa, jossa ilmoitellaan tapahtumista, joihin olisi kiva osallistua porukalla. Yhtenä tavoitteena on lähteä Lapin maisemiin Tunturisuunnistukseen.