Kuntosuunnistus

Uutisotsikoita

Ilmoittaudu Napapiiri-Jukolaan ja kerro kiinnostuksesi bussikyydistä
Seuranmestaruuskisat 2019
Aikuisten suunnistuskoulu
Peimarin Rastit 2019 -alustava ohjelma
Peimarin Rastien tilastot 2018

Arkistoidut

Toimintaa Paimion Rastissa

Peimarin Rastit

Kuntovenlat

Kalenteri

Muita kuntorasteja

Maanantairastit (Ma)

Satarastit (Ti)

Turkurastit (Ke)

Kuntosuunnistus

Suunnistus on oiva laji oman fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kohottamiseen. Paimion Rasti tarjoaa kuntoilumielessä oivat puitteet harrastaa suunnistusta. Ja suunnistuksen ohessa muita kuntoilulajeja.

Kuntosuunnistuksen lippulaivana on tietenkin viikottaiset kuntorasti, Peimarin Rastit, joita järjestetään joka torstai läpi sulan kauden. Peimarin Rasteille osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsen, mutta jäsenenä saa kausikortista huomattavan alennuksen. Jäsenille on tarjolla myös muita tapahtumia. Nuorten ja huippujen harjoitusten yhteydessä on lähes aina sopiva ratavaihtoehto myös kuntoilijalle. Kansallisissa kisoissa on usein C -sarjat, joissa selviää vähemmällä kokemuksella.

 

KUNTOVENLAT

Vuonna 2004 seurassa käynnistettiin naisten kuntosuunnistusprojekti, Kuntovenlat, joka oli alun perin kahden vuoden projekti. Projektin yhtenä, muttei ainoana, tavoitteena oli saada Salon Jukolan viestiin PR:stä mahdollisimman monta joukkuetta ja mukaan myös ensikertalaisia. Ja hyvinhän siinä silloin onnistuttiin: Salon Venlojen viestissä 2006 PR:llä oli 10 joukkuetta!! 

Kuntovenlat heräsi henkiin useamman vuoden hiljaiselon jälkeen. Ensimmäinen kokoontuminen oli Rastituvalla huhtikuussa.

Tavoitteena on oman kunnon kohottaminen yksin tai yhdessä, omiin tavoitteisiin tähdäten. Toiminta on ainakin nyt alkuun omatoimista ja itseohjautuvaa. Lenkkiseuraa voi kysellä ja tarjota sekä yhteisiä harjoituksia järjestää. Yhteyttä pidetään ja tieto kulkee pääasiassa whatsappin kautta ja toisinaan sähköpostilla.

Jos haluat mukaan kuntovenlat-porukkaan laita viestiä Eija Sipposelle (0405831705), Hannele Lehtiselle (040 779 5549) tai Jaana Hölsölle (050 357 8050).