Paimion Rasti ja Nvii yhteistyöhön

Paimion Rasti on aloittanut yhteistyön viime vuonna lanseeratun kenkämerkki Nvii:n kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on tukea seuran kehittyvää nuorisotyötä ja mahdollistaa myös lahjakkaimpien urheilijoidemme matkaa kohti suunnistusunelmia. Paimion Rastin nuorista Nvii:n talliin siirtyvät Milja Väätäjä ja Topias Arola. Entuudestaan Nvii:n tallissa on jo ranskalaisässämme Frederic Tranchand.

Seuran jäsenille Nvii tarjoaa mahdollisuuden ostaa laadukkaita kenkiä kampanjahintaan. Kampanja on voimassa 15.-28.6.2020 ja tuotteita voit ostaa webkaupasta -20% hintaan. Webkauppaan pääset menemällä osoitteeseen https://nviisport.com/fi/ ja kassalla käytät -20% alennukseen oikeuttavaa seurakoodia PR20. Muistathan, että kyseinen alennus on huomioitava tilausta tehdessä ja sitä ei hyvitetä enää jälkikäteen. Webkaupan tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Lisätiedot
Ossi Vesalainen p. 0445676705 tai vesalainen.ossi@gmail.com


Nvii:n tarina – On muutosten aika!

"Saammeko esitellä Nvii:n (lausutaan ”en-vii”), joka on yksi maailman parhaista ja nopeimmista suunnistuskengistä. Tavoitteenamme Nvii:llä on tuoda innovaatiota ja huippuosaamista suunnistajille ja polkujuoksijoille ympäri maailman. Tarkoituksenamme on valmistaa parhaat tuotteet ehdottoman vastuullisesti sekä suurella intohimolla. Olemme täysin omistautuneita suunnistukseen ja se näkyy DNA:mme jokaisessa säikeessä sekä jokaisen tuotteemme yksityiskohdissa. Yli 130 vuoden kokemuksella juoksu- ja urheiluliiketoiminnasta, kehitystiimimme on luonut korkealuokkaisten maastojuoksukenkien seuraavan sukupolven.

Tiimimme jäsenet Peter Ivars (noname), Warren Key (Str8 compass), Petter Thoresen (moninkertainen suunnistuksen maailmanmestari) ja Thierry Gueorgiou (14-kertainen suunnistuksen maailmanmestari) ovat yhdistäneet poikkeuksellisen ammattitaitonsa ja tietonsa tuodakseen Nvii -kengät suunnistukseen ja maastojuoksuun.

Suorituskykyisyys virtaa suonissamme ja esittelemällä Crazy light kisamalliston Nvii rikkoo rajoja maailman parhaille suunnistajille. Crazy Light kenkämallisto tarjoaa suunnistuksessa ennen näkemättömän kevyitä vaihtoehtoja. XXC (Xtreme Cross Country) on useille eri pinnoille (asfaltti, sora, ruoho & kevyet maastot) kehitetty poikkeuksellisen kevyt kenkä, jonka paino on vain ennätykselliset 169 grammaa! Crazy Light malliston odotetaan tarjoavan jännittäviä uusia mahdollisuuksia kaikille aikaa seuraaville nykysuunnistajille.

Forest mallistomme on kehitetty enemmän vaativiin maastoihin. Forest malliston kengät ovat erittäin kestäviä, mutta siitä huolimatta hyvin kevyitä. Niitä on saatavilla niin nastari (metallinastat) kuin nappula (kumiseos) versioina. Uusi ainutlaatuinen sekä innovatiivinen ulkopohjan kuviointi asettaa pitotasolle uuden standardin. Laaja testiryhmämme luonnehtii sitä sanoin ”uskomaton pito ja ohjattavuus”. Uusi suorituskykyisyyttä ajatellen kehitetty Nvii Forest 1 (15 metallinastaa) painaa vain 239 grammaa. Monikäyttöinen Nvii Forest 2 uudella aggressiivisella kumipohjalla painaa vain verrattomat 225 grammaa. Yhdessä kengät Forest 1 & Forest 2 tuovat markkinoille maailman parhaan päällysmateriaalin suunnistukseen, USA:ssa valmistetun Superfabricin.

Olemme erittäin ylpeitä esitellessämme nämä kaksi mallistoa ja uuden Nvii brändimme teille. Yhteinen matkamme on alkanut."

#nviime #bestpartofyourday
Tweet