PR Oravatonnin seitsemäs

Paimion Rastin nuoret keräsivät komeasti useamman kärkisijan nuorten suunnistajien syyshuipentumasta, Oravatonnista. Parhaiten urakastaan selviytyi Eelis Axelin, joka voitti H14-sarjan. Helpolla Eelis ei voittoaan saanut. Neljän kilometrin radalla Lynxin Tatu Aaltonen käytti reitinvalintoihinsa vain kaksi sekuntia enemmän aikaa.

Sampo Oksa jätti kisassa jäähyväisiä 10-vuotiaiden sarjalle, ja osallistui näin ollen rastireitin sijaan ikäistensä normaalille radalle. Tuloksena oli Oravatonnin hopeasija. Saman ikäisissä tytöissä Sofia Fingerroos oli rastireitti-sarjan kolmas. 14-vuotiaissa tytöissä Jaana Haapala oli 5. ja Jenna Lehtinen 11. 9-vuotiaiden tyttöjen rastireitillä Minttu Lindeqvist oli kahdeksas.

Alle 16-vuotiaiden suunnistajien sarjoista laskettiin yhteen seurojen saavuttamat pisteet. Tässä kokonaiskilpailussa Paimion Rasti oli parhaana varsinais-suomalaisena seurana seitsemäs.