Seurapäivä

*****************
KIITOS, kaikille seurapäivässä mukana olleille, kivaa oli ja erityiskiitos Ilkalle hyvistä, aivoituksellisista, kysymyksistä ja Jonnalle hauskasta "yhdessä tekemis" lautapelistä.

T: Seuratoimintavlk:n "tytöt"
*****************

Tervetuloa viettämään Paimion Rastin Seurapäivää lauantaina 7.2.2015 Ankkurikellariin!

Päivän ohjelma:
9.00 kokoontuminen Ankkurikellarin pihalla
9.30 suunnistus ja sen jälkeen pesumahdollisuus
11.30 alkaen ruokailu
noin 13 tietokilpailu ja lautapeli
15 kahvia ja mehua

Ohjelma-ajat ovat ruokailun jälkeen viitteellisiä riippuen aamun ohjelman kestosta. Suunnistamasta jo palanneet aloittavat ruokailun puoli kahdeltatoista, mutta pidempään suunnistavat saapuvat syömään kunhan ehtivät. Yhteinen ohjelma aloitetaan, kunhan kaikki ovat syöneet, mutta mielellään viimeistään klo 13.30.

Ilmoittautuneet jaetaan etukäteen ryhmiin, jotka pelaavat yhdessä tietokilpailussa ja lautapelissä. Tätä jakoa varten ilmoittautumislomakkeessa kysytään "kuka olet?" ja vastauksena voi olla esim. edari, nuori, nuoren vanhempi, seura-aktiivi, kuntosuunnistaja.

Suunnistusratoja on kolme eri tasoista. Lapsille ja nuorille suunnatut helppo lyhyt 1-1,5km ja helpohko 3km (sis. myös viuhkoja) sekä edarien harjoituksiin tehdyt mäkijuoksu + viuhkaharjoitus 7x1,3km. Viuhkoja voi kiertää niin monta kuin itse haluaa. Lähtöpaikalle on matkaa noin 2km. Suunnistuksen jälkeen on mahdollista käydä suihkussa ja saunassa. Suihkut on erikseen naisille ja miehille, mutta sauna on yhteiskäytössä eli uimapuvut mukaan.

Ilmoittautumislomakkeella voi valita suunnistusradan ja kertoa allergiat. Tarvitsemme tarkan osallistujien määrän, jotta osaamme varata ruokaa ja karttoja riittävästi. Jos aiot osallistua, niin käythän ilmoittautumassa. Lomake on auki tammikuun loppuun asti.

Tule viettämään hauskaa päivää hyvässä seurassa!

Lisätietoja saa tarvittaessa osoitteesta salmiakkimakeinen(a)gmail.com.
Tweet