Nuorten Jukolassa puolivälissä

Tämän vuoden Nuorten Jukola Kankaanpäässä tarjosi hyvin nopeata kulkuväylää, välillä tiheää pusikkoa ja ajoittain erittäin pienipiirteistä kalliomaastoa. Paimion Rastin nuori joukkue suunnisti tavallaan maaston mukaisesti vaihtelevasti: suorituksissa oli paljon hyviä, lupaavia asioita ja väliin mahtui myös virheitä.

Viidellä ensimmäisellä osuudella joukkue antoi osuuksien maksimi-iälle tasoitusta yhteensä 13 vuotta! Kahdella ensimmäisellä osuudella viestiä veivät hyvää vauhtia vasta 13-sarjalaiset Topias ja Klaus. Kun Lotta ja Sebastian olivat suunnistaneet hienosti omat 14-vuotiaiden osuutensa, oli sijoitus peräti 45 vain 21 minuuttia kärjestä.

Viidennellä osuudella Essi oli varsinainen työn sankari. Peräti viisi vuotta vanhempien radalla hän kaivoi väkisin esiin vaativatkin rastipisteet ja porhalsi sen jälkeen loppumatkan lähes kärjen vauhtia. Pari viimeistä osuutta kulkivat joukkueen kokeneimpien, Niinan ja Matiaksen, varmoissa otteissa.

Näin lopputulokseksi tuli 79. sija. Ei ollenkaan huono, mutta ehkä ripauksen parempaankin olisi ollut mahdollisuuksia. Lisää reeniä, niin tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia haasteita – kuten ensi vuoden Raaseporin viestiä.

Ykkösjoukkueen lisäksi omissa yhdistelmäjoukkueissaan juoksivat Tuomo (2-osuudella!) ja Camilla.
Tweet