Tietoa kesän SM-sprintistä

Hyvä Paimion Rastin tai RastiPiikkiön jäsen

Seurojemme yhteinen kilpailu, suunnistuksen SM-sprintti, lähestyy. Kesäkuun viidentenä päivänä Piikkiön keskustaan kokoontuu n. 2000 suunnistajaa kilpailemaan Suomen mestaruuksista. Poikkeuksellisesti tänä vuonna samassa tapahtumassa ratkeaa kaikkien sarjojen mestaruudet. Kilpailu on samalla myös nuorten MM-katsastus sekä sarjojen H/D18 EM-karsinta.

Tällaisen suurtapahtuman järjestäminen vaatii seuran kaikkien jäsenten työpanoksen. Verrattuna muihin suunnistusmuotoihin sprinttisuunnistus tapahtuu asutuskeskuksissa. Perinteisten suunnistuskilpailutehtävien lisäksi tarvitsemme sen takia esimerkiksi useita rastivahteja ja liikenteenohjaajia. Ihan jokaiselle löytyy siis sopiva työtehtävä.

Kisojen nettisivut löytyvät täältä. Kilpailun vastuuhenkilöiden tehtävänä on rekrytoida työvoimaa, mutta myös itse voit ilmoittautua vastuuhenkilöille. Tärkeintä on merkitä kuitenkin kalenteriin jo nyt kilpailun päivämäärä (5.6.2011). Kilpailukeskuksen rakentaminen aloitetaan jo 3.6., joten myös silloin tarvitaan työvoimaa.

Liisa Ahonen – Tiedotusvastaava
Hanna Tähkävuori – Kilpailun sihteeri

Tweet