1 Kauppi,Minna FIN 11:19 + 00:00
2 Johansson,Sofie SWE 11:30 + 00:11
3 Hausken,Anne Margrethe NOR 11:39 + 00:20
4 Lindeqvist,Katri FIN 11:40 + 00:21

Finaali juostiin iltapäivällä, jossa Katri sijoittui sijalle 16. +1.04 voittajaa Norjan Anne Margrethe Hauskenia perässä. Pari pientä virhettä pudottivat Katrin kymppisakin ulkopuolelle. Suomen mitalitili saatiin naisten osalta heti auki kun Suomen Heli Jukkola oli toinen, 3 sekunttia hitaampi voittaja Hauskenia. Muutkin suomalaisnaiset olivat mukavassa vireessa Minna Kauppi sijoittui 4. ja Merja Rantanen sijalle 5.

Ranskan maajoukkueeseen kuuluva Frank oli miesten sprintissä sijalla 38. +1.34 perässä voittanutta Ruotsin Emil Wingstedttiä.

Seuraavaksi ratkotaan pitkän matkan Euroopan mestaruudet keskiviikkona. Katrin osalta EM-kisat jatkuvat perjantaina keskimatkan karsintakilpailulla. Sen finaali juostaan lauantaina ja sunnuntaina on vuorossa viesti.