Katri vahvoilla näytöillä MM-joukkueeseen

Tsekissa viikonloppuna juostuissa monikansallisissa MM-katsastuksissa nähtiin hyviä paimiolaisesityksiä. Sprintissä Katri oli neljäs (Minna Kaupin jälkeen toiseksi paras suomalainen). Myös keskimatkan ja pitkän matkan kisat sujuivat Katrilta mallikkaasti. Näytöillä varmistui paikka MM-joukkueeseen ja matkana sprintti.

Miesten keskimatkan katsastuksessa Kim suunnisti hienosti neljänneksi; suomalaisista edelle ehtivät vain Antti Harju ja Jarkko Huovila. Sunnuntain pitkällä matkalla Kim oli 13. ja suomalaisista yhdeksäs. Näillä näytöillä erityisesti keskimatkan MM-kisaan tähdännyt Kim kolkutteli kisajoukkueen ovea, mutta ovi ei tällä kertaa auennut.

Suomen MM-joukkueeseen nimettiin jo EM-kisojen jälkeen Heli Jukkola, Minna Kauppi, Merja Rantanen ja Pasi Ikonen. Päävalmentaja Janne Salmi teki loput valinnat maanantaina, yhteensä 7 miestä ja 6 naista.

Valintojen varmistuttua Paimion Rastin urheilijoista Tsekin MM-kisoihin lähtee Katri Lindeqvist Suomen, Francois Gonon Ranskan, Inga Dambe Latvian ja Elisa Dresen Saksan maajoukkueessa.
Tweet