Kilpailuruuhkaa

Toukokuun loppupuolella oli kilpailukalenterissa todellista ruuhkaa. Erikoispitkän matkan SM-kisan lisäksi järjestettiin runsaasti muita tapahtumia, joihin osallistui suuri joukko PR:n suunnistajia.

Perinteinen, jo 39. Salon alueen kuntasuunnistus järjestettiin Halikon kunnan ja Angelniemen Ankkurin toimesta Salakallion vaativissa maastoissa. Paimion kaupungin pitkä voittoputki katkesi, kun Salo tällä kertaa keräsi eniten pisteitä. Samalla ratkaistiin Paimion kaupungin suunnistusmestaruudet.

Kuntaottelu

Teemu Väre osallistui Jämsässä sprinttikisaan. Teemu saavutti kunniakkaan 9. tilan kovassa seurassa. Voittaja Jani Lakanen oli vain 35 sekuntia nopeampi.

Tulossivu

Varsinais-Suomen Nuori Suunta -kilpailut järjesti RastiPiikkiö. Mestaruuteen suunnistivat Paimion Rastista Henri Kalve, Janne Nieminen ja Jere Sipponen.

Kisasivu

Noora Salo (D13) ja Jere Sipponen (H14) suunnistivat mitalisijoille Särkänniemi-suunnistuksissa Tampereella. Molemmat olivat kolmansia sarjoissaan. Kymppisakkiin selvisivät myös Ilari Korsimo, Tiia-Maria Helminen, Niina Reponen ja Elina Helin.

Kisasivu

Paimion Rasti järjesti nuorten aluekilpailun ma 28.5. Ankkalammen-Oinilan maastossa. Mukana oli n. 90 alle 14-vuotiasta nuorta suunnistajaa.

Kisasivu

Valkeakoskella valmistauduttiin sprintin SM-kisoihin avoimissa Hämeen am-kisoissa. Juuso Lindeqvist ja Teemu Väre hakivat sijasta sijat 7 ja 8. Maajokkuemiehet Taanila ja Huovila olivat kärjessä.

Kisasivu
Tweet