Elisa Dresen naisten vahvistukseksi

Satu Vesalaisen vanavedessä Paimion Rasti saa Tampereen Pyrinnöstä toisenkin vahvistuksen naisryhmään. Elisa Dresen, 24, kuuluu Saksan maajoukkueeseen. Pyrintöön hän siirtyi syksyllä 2003, samalla kun oli vaihto-opiskelijana Tampereella.

Elisa on suunnistanut Saksan maajoukkueessa MC- ja MM-kisoja viimeiset kolme vuotta. Kauden 2005 tähtäimessä on onnistua Japanin MM-kisoissa. Seuratasolla erityisesti 5-mila ja Venlojen viesti ovat neidon suunnitelmissa.

Elisa on saksalainen, mutta puhuu sujuvasti suomea. Hän on äidin puolelta suomalaista sukua. Elisa opiskelee Saksassa yliopistossa pääaineenaan markkinointi. Valmistuminen on ohjelmassa ensi keväänä. Sen jälkeen hän haaveilee työpaikasta Suomessa.

Elisa on Paimion Rastin naisten ryhmälle merkittävä vahvistus. Kaudella 2005 naisten ryhmässä on näin 10 kovan luokan suunnistajaa.

Paimion Rasti toivottaa Elisan lämpimästi tervetulleeksi!!!

PR-naiset 2005:
Inga Dambe, Elisa Dresen, Katri Kerkola, Matleena Lindeqvist, Heli Lyytikäinen, Mirkka Salmelin, Jaana Röytiö, Milla Vehkaoja, Satu Vesalainen ja Annamaria Väli-Klemelä
Tweet