Miehet 15. Smålandskavlenissa

PR:n miehet suunnistivat erinomaisesti Smålandskavlenin tunnetusti kovatasoiset yöosuudet. Erityisesti Matti Tahvonen yllätti jopa joukkuetoverinsa jäämällä vain minuutin verran osuutensa nopeimmille. Janne Virtasen vahvoihin yötaitoihin on totuttu luottamaan, eikä Janne pettänyt tälläkään kertaa.

Näin Juha Suominen pääsi starttaamaan aamulla erinomaisista takaa-ajoasemista; Edellä on vain Delta ja OK Orion. Juha juoksi hyvin ja vaihdossa sijoitus oli edelleen kolmas, mutta ero kärkeen oli kutistunut 32 sekuntiin.

Jatkossa kahdella selkeästi kolmatta osuutta pidemmällä päiväosuudella sijoituksista taistelivat Antti Ryynänen ja Markus Lindeqvist. Myös vastus oli kovaa luokkaa, sillä vastassa oli maailman kärkisuunnistajat. Niinpä Antti joutui hieman antamaan periksi; sijoitus vaihdossa 12. ja ero kärkeen noin 7 minuuttia. Ankkuriosuudella Markus kävi mm. Vehkalahden ja Kangasalan kanssa tiukkaa taistoa, mutta joutui tällä kertaa nöyrtymään ja näin PR:n miesten sijoitus oli 15. voittaneelle OK Orionille 13.37min hävinneenä.

"Positiivista oli erittäin hyvä tilanne kolmen osuuden jälkeen, mutta lopussa eivät paukut sitten yksinkertaisesti riittäneet. Tähän onkin hyvä päättää kausi, ja aloittaa samantien harjoittelu ensi kautta varten. Kun koko talvi tehdään määrätietoisesti töitä, ensi vuonna ei tarvitse nöyrtyä edes kovia miehiä vastaan", analysoi tilannetta flunssaansa kotona paranteleva miesten ryhmän kapteeni Mika Lyytikäinen.

Muiden PR:n joukkueiden sijoitukset löytyvät kisasivuilta.
Tweet