KLL:n kisat Mynämäellä menestyksekkäät

Koululiikuntaliiton kisat käytiin tänä vuonna Mynämäen urheilukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Maasto oli KLL -kisoille tyypillistä nopeaa ja polkurikasta, mutta etenkin pidemmillä radoilla tarjottiin vaativia avokallio osuuksia, joissa suunnistustaito pääsi oikeuksiinsa.

Parhaiten Mynämäen maastot hallitsi kisoissa Piikkiötä edustanut Janne Nieminen, joka voitti H12 sarjan 25 sekunnin marginaalilla. Janne kertoi ottaneensa kisan maltilla luottaen juoksuvauhtiinsa. Tommi Reponen oli samassa sarjassa komeasti kolmas. Muille palkintosijoille ylsivät Niko-Petteri 5., Matleena 8., ja Henna 9.

Lauantaina kisattiin viesti. Paimiolta oli edustus kaikissa sarjoissa, mutta menestys ei aivan ollut perjantain luokkaa. Loistavaan suoritukseen ylsi kuitenkin B-sarjan joukkueemme Henna, Niko ja Angelniemen suurimies Antti-Pekka. Henna sinnitteli hyvin poikavoittoisessa aloituksessa ja päästi Nikon irti sijalla 18. Niko ei tyttöjä kumarrellut vaan iski vilkun päälle ja vaihtoi kärjessä. Kovasta juoksu vauhdistaan tunnetta A-P ei kuitenkaan onnistunut aivan täydellisesti ja sija putosi yhdellä. Lopputulos oli siis 2. Muista sijoituksista mainittakoon ala-astesarjan(A) sija 15 ja lukion(C) 21.

Kisasivuilla tulokset, väliajat ja reittipiirrokset.