Silja-rastit 2003
SM-viesti Sauvossa 2003

Kisa suunnistettiin Luuspään kartalla

Naiset rastilla Voittaja tyytyväisenä

Paimion Rasti järjesti sunnuntaina 18.4.2004 XIX Silja-rastit Paimiossa. Kilpailu oli tänä vuonna Suunnistuksen Huippuliigan osakilpailu. Naisten sarjan voittoon juoksi Heli Jukkola. Miesten puolella paras oli Tero Föhr.

Huippuliigasarjoissa (H/D21E) kisa käytiin televisioinnin takia pikamatkana. Muut sarjat pääsivät nauttimaan paimiolaisesta vaativasta avokalliomaastosta "keväisen lyhyillä" matkoilla. Silja-rasteille oli ilmoittautunut yhteensä 1 919 suunnistajaa.

[12.5.] Urheilukanavalla nähtiin kisa-iltana 1,5 tunnin lähetys Silja-rasteilta. Kisa nähdään uusintana vielä kolmatta kertaa maanantaina 17.5. klo 22.45.

[19.4.] Turun Sanomat, SSS ja Kunnallislehti uutisoivat.

[18.4.] Peimarin Rastit järjestetään torstaina 22.4. kisamaastossa. Mahdollisuus suunnistaa H21E:n rata.

[18.4.] Risuja ja ruusuja eli kisapalautetta on mahdollisuus lähettää.

[18.4.] Löytötavaratiedustelut e-mail helena.reponen(at)paimio.fi tai gsm 040 5157 550 / Helena.

[18.4.] Huippuliigan pisteet jaettu tulosten perusteella.

[14.4.] TV-tähtien 1. karsinta on suoritettu! Huippuliigan valinnat.

[12.4.] Kisoistamme tuttua nettiselostusta ei tällä kertaa lähetetä. Keskitymme tukemaan Urheilukanavan TV-lähetystä. Innokkaimmille penkkiurheilijoille suosittelemme saapumista kisapaikalle, jossa kisaravintolan pullakahvit ja kuulutustiimi pitävät varmasti huolen viihtyvyydestä.

[31.3.]Virittäydy kisatunnelmaan katsomalla videokooste Paimion Rastin viime syksynä järjestämästä SM-viestistä. Tarjolla ovat kisa(50Mt) ja palkintojen jako(31Mt). ADSL-yhteyden yli katselet videot ilman odottelua esim. Applen Quicktimella tai VLC media playerillä.

[11.3.] Viimeisetkin rastipisteet on nyt maastossa tarkistettu ja ratasuunnittelu hyvässä mallissa. Suunnistuksen Huippuliigan televisiointi on muuttanut hieman ratasuunnittelua. Haasteita tuli eteenkin Huippuliigasarjoihin, joissa lähtö ja maali sijaitsevat kilpailukeskuksessa ja muutoinkin kilpailu tulee olla kuvattavissa ja mahdollisimman yleisöystävällinen.

[25.2.] Järjestelytoimikunnan kokous, jossa oli paikalla kaikki sektorivastaavat, pidetty. Kisapäivänä on mukana huikeat 183 talkoolaista, joiden tavoitteena on järjestää jälleen kerran laadukkaat Silja-rastit.

[2.2.] Suunnistuksen Huippuliigan valintaohjeet.

[31.1.] Turun Sanomat ja Kunnallislehti uutisoivat Huippuliigan televisioinnista.

[30.1.] Urheilukanava, SSL ja Suunnistuksen Huippuliigan osakilpailuiden järjestävät seurat ovat tehneet sopimuksen Huippuliigan televisioimisesta. Paimion osakilpailu lähetetään Urheilukanavalla 1,3 miljoonaan kotitalouteen. SSL:n lehdistötiedote

[18.1.] Kilpailunjohtaja Juhani Aaltonen sekä ratamestarit Jari ja Jukka Virtanen esittelivät kilpailukeskusaluetta ja maastoa televisiointiryhmälle. Hyvältä näyttää!

Kiitos osallistujille, yhteistyökumppaneille ja talkooväelle!