Tervetuloa Sauvoon!

Hyytävä kevätsää ei liikoja häirinnyt suunnistajia, kun pitkälti yli tuhatpäinen suunnistuskansa kokoontui kevään 2024 Viking Line Rasteille. Kovatasoisten eliittisarjojen ja vauhdikkaiden lasten sarjojen lisäksi kisalle antoi erityispiirteensä se, että heti naapurimaastossa kilpaillaan elokuussa WMOC:n keskimatkan finaali. Lähemmäs tulevaa maastotyyppiä ei siis ainakaan matkassa mitattuna pääse. Hienosti suunnistajat käyttivätkin tilaisuuden hyväkseen. Esimerkiksi yli  80-vuotiaiden sarjoihin oli ilmoittautunut yhteensä 38 kilpailijaa.

D21E- ja H21E-sarjojen voittajina uudet Barku-suunnistustossut kuittasivat Saila Kinni ja Topi Syrjäläinen. Elisa Mattila jäi voittajalle vain 18 sekunnin päähän, mutta Syrjäläinen kulki omilla minuuttiluvuillaan. Kakkosena oli Aaro Ojala, joka jäi puolitoista minuuttia voittajasta.  

Tulevana torstaina 25.4. hienoja maastoja pääsee vielä fiilistelemään Peimarin Rasteilla. Ja tervetuloa sitten elokuussa naapurimaastoon WMOC:n ja FIN5:n merkeissä! 

Paimion Rasti kiittää osallistujia, kannustajia, yhteistyökumppaneita, kisakeskuksen isäntäväkeä, talkoolaisia ja kaikkia maanomistajia hienosta kisapäivästä!

Viking Line - Ilo seilaa

 

Kisainfot

 

Lähtöajat-Live-Tulokset-Herkut

Nämä kaikki tarjoilee jälleen kerran ResultSalo yhdessä Paimion Rastin kokeneen kaartin kanssa.