Tervetuloa Sauvoon!

Kevään 2024 Viking Line -Rasteilla suunnistuskansaa hellitään mm. 2003 vuoden SM-viesteistä tutuilla avokalliohaasteilla. Heti naapurimaastossa kisataan myöhemmin tänä vuonna World Masters kisojen merkeissä! Luvassa on siis loistava harjoituskilpailu kaikille WMOC:in tuleville! Kisoihin onkin ilmoittautunut komea määrä osallistujia, kaikkiaan 1158 suunnistajaa. Erityisenä nostona kannattaa mainita, että yli 80-vuotiaiden sarjoissa on yhteensä 38 kilpailijaa.

Pienipiirteinen, vaativa maasto on juuri sopiva mukavaan keskimatkan kisaan. Kilpailukeskuksen läheisyydestä löytyy peltojen ja polkujen rikkomaa aluetta, josta löytyy hyvin tukea reitinvalintoihin lasten sarjoissa.

Vaikka viileää kisojen alla on ollutkin, ovat pääsiäisen jälkeiset takatalven lumet sulaneet maastosta hyvissä ajoin. Pysäköintiin sen sijaan pitkä talvi ja viileän kostea alkukevät vaikuttaa omalla tavallaan. Pelloille ei näillä keleillä ole valitettavasti asiaa. Käytettävissä on lähinnä Silkkiläntien reuna sekä Suojalan kenttä, josta on matkaa kilpailukeskukseen 2 kilometriä. Suosikaa siis kimppakyytejä!

D21E- ja H21E-sarjojen voittajille on luvassa palkinnoksi uudet Barku-suunnistustossut! Ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Viking Linen risteilylahjakortti!

Palkintoina on myös yhteistyökumppanimme Lumoniten tuotteita. Nyt onkin oiva hetki päivittää lamput 10Milaan ja Jukolaan. Niinpä Viking Line -Rastien kävijät ja seuraajat saavat Valostoren verkkokaupasta 10 % alennuksen kaikista Lumoniten tuotteista kisojen loppuun saakka. Alennuksen saa, kun siirtyy ostoksille täältä: https://www.valostore.fi/fi?code=VLR214

Viking Line - Ilo seilaa

 

Kisainfot

 

Lähtöajat-Live-Tulokset-Herkut

  • Tulokset / Resultat / Results
    • Tulokset / Resultat / Results
    • Rastiväliajat / Sträcktider / Split times
  • Reittihärveli / RouteGadget & Livelox
    • RouteGadget
    • Livelox

Nämä kaikki tarjoilee jälleen kerran ResultSalo yhdessä Paimion Rastin kokeneen kaartin kanssa.