Kiitos kaikille Viking Line -Rasteille osallistuneille!

Mukava syksyinen auringonpaiste helli suunnistuskansaa Viking Line -Rasteilla Sauvossa. Toisinkin olisi voinut olla. Lauantain rajut sadekuurot olivat kastelleet metsän raikkaaksi kulkea. Ja jo sunnuntai-ilta kääntyi kilpailukeskuksen tiluksilla sateiseksi. Siinä välissä hyväntuulinen suunnistuskansa pääsi nauttimaan ja selättämään kisamaaston ja -ratojen haasteita hienoissa olosuhteissa.

Kilpailutunnelmiin voi palata vaikkapa Reittihärvelin myötä - käykäähän käyttämässä ahkerasti! Ilkka Metsälän kisakuvat alla olevan linkin takana kertovat tunnelmista metsän puolella.

Osallistujien kesken arvotun Lumonite Compass R -otsalampun voitti Pertti Päärni MS Parmasta - onnittelut!

Ja tervetuloa kisamaastoon taas ensi torstaina Peimarin Rasteille - ottamaan revanssia tai nautiskelemaan lisää! Lähdöt ovat klo 17 - 18.30 ja yösuunnistus klo 20.30 - 21!

Paimion Rasti kiittää osallistujia, kannustajia, yhteistyökumppaneita, talkoolaisia, maanomistajia ja kisakeskuksen isäntäväkeä hienosta kisapäivästä!

Tervetuloa taas ensi keväänä Viking Line -Rasteille! 

 

Viking Line - Ilo seilaa

1   3

2   4

 

Kisainfot

Tulospalvelu

Tulospalvelu pyörii tuttuun tyyliin ResultSalon vetämänä, kaikilla herkuilla. Lähtöajat, online-tulokset ja livelähetyslinkit löydät alta. Emit muutokset yms. osoitteeseen kisat[at]paimionrasti.fi

Järjestäjät

Kilpailun johtaja: Pertti Arola