Janne Virtanen 8. SM-pitkillä

Janne Virtanen suunnisti pitkän matkan SM-kilpailuissa Ruokolahdella plakettisijoille eli kymmenen parhaan joukkoon. Miesten sarjan voitti yllätysnimi Manu Mutka, jonka vauhdista Pasi Ikonen tippui loppumatkasta. Kaksikko oli karannut muilta neljän minuutin karkumatkalle. Kakkoseksi pusersi Simo Martomaa ja kolmanneksi toinen todellinen yllätysnimi, nuori Tuomas Tervo. Pasi Ikonen keskeytti lopulta suorituksensa. Janne saapui maaliin sijalla kahdeksan 8.19 minuuttia voittajan jälkeen.
Rata ja maasto olivat erittäin rankat. Mm. voittaja kuvasi miesten 24 kilometrin rataa sanalla "brutaali".
- Jouduin loppumatkasta jo kävelemään, joten luulin sijoituksenkin olevan huonompi. Maaliin tullessa oli kuitenkin mieltä nostattavaa kuulla sijoituksen olevan kymppi-sakissa, Janne kertoi maalissa.
PR:n miehistä Teemu oli 43:s ja Mika 46:s. Markus ja Antti keskeyttivät.

Naisissa voittotaistelun kävivät kevään suunnistuskisoja hallinneet Heli Jukkola ja Minna Kauppi. Jukkola oli maalissa lopulta 13 sekuntia Kauppia nopeampi. Kolmanneksi juoksi Heidi Haapasalo. Paimiosta Mirkka sijoittui sijalle 23. Katri joutui keskeyttämään.

H25 sarjassa Mika Mannervesi oli 12:s. Päivän toisesta paimiolaisplaketista vastasi Helena Mannervesi sarjassa D55. Helenan sijoitus oli viides.