Silva valloitti Särkänniemen

Silva Pihlaja suunnisti vakuuttavaan voittoon Särkänniemi-suunnistuksen D9RR-sarjassa. Silva oli huvipuiston alueella kulkevalla vauhdikkaalla radalla suorastaan ylivoimainen. Silva suunnisti 2 km reitin ainoana alle 9 minuuttiin ja eroa seuraavaan kertyi yli puoli minuuttia. Roosa Lindeqvist oli samassa sarjassa yhdeksäs.

Särkänniemi-suunnistus on ollut jo yli 20 vuotta nuorten suunnistajien yksi vuoden kohokohdista. Tällä kertaa kisaan osallistui pitkälti yli 800 alle 16-vuotiasta nuorta. Paimion Rastista mukana oli noin 20 nuorta suunnistaja.

Silvan lisäksi paimiolaisista palkintopallille ylsi Hugo Hannula, joka oli H16-sarjassa kolmas. Hugo jatkoi näin komeita sprinttisuunnistuksiaan, sillä viikkoa aikaisemmin Hugo oli SM-sprintissä viides. Hugon pikkuveli Sebastian oli H9RR-sarjassa kahdeksas. Vuotta nuoremmissa tytöissä Tilda Välimäki oli 9. ja Hilla Pihlaja 11. Epävirallisissa saattaja-sarjoissa Leevi Maunu sijoittui 6-vuotiaissa pojissa kolmanneksi.