Hiihtosuunnistuksessa onnistumisia

Viikonloppuna valmistauduttiin ensi viikonlopun hiihtosuunnistuksen SM-kisoihin. Lauantaina 21.1.
kisattiin Haapamäellä ja sunnuntaina 22.1. Töysässä hiihtosuunnistuksen kansalliset kilpailut. Aamupäivällä ohjelmassa oli henkilökohtainen sprintti ja iltapäivällä parisprinttiviesti kumpanakin päivänä.

Lauantain henkilökohtaisessa Höyrysprintissä Paimion Rastin Jere Sipponen ylsi H20 sarjan voittoon, D16 sarjassa Niina Reponen oli 4. häviten pronssin yhdellä sekunnilla. Camilla Fingerroos oli saman sarjan 8. Miesten pääsarjassa paimiolainen Tommi Reponen oli viides. Tommi kisaa viimeistä vuotta nuorten sarjoissa ja ensi viikonlopun SM-kisat ovat hänelle myös katsastus Nuorten MM-kisoihin. Iltapäivällä hiihdettiin parisprinttiviestit, jossa kumpikin hiihtäjä suunnisti kaksi rataa. D16- sarjan tytöt ottivat hienosti Paimion Rastille pronssia. Samoin Tommi oli pronssilla Suunta Jyväskylän miesten joukkueessa.

Sunnuntaina tytöt yhä paransivat suorituksiaan. D 16 sarjassa Niina oli 2. ja Camilla 5. Tommi oli miesten pääsarjan kolmas.Iltapäivän viestissä tytöt ottivat voiton D16 sarjassa. Suunta Jyväskylä voitti miesten pääsarjan joukkueella Tommi Reponen, Misa Tuomala. Viesti oli samalla Hisuviestiliigan toinen osakilpailu