Ingan voittoputki jatkuu!

Inga Dambe vei jälleen kerran voiton kotiin. Tällä kertaa kyseessä oli Fin5-rastiviikko, joka suunnistettiin Lohjalla. Inga oli yhteistuloksissa vajaa seitsemän minuuttia ennen Vroni König-Salmea, joka sijoittui toiseksi. Sprintissä ja neljännen päivän 4,7km. radalla Inga ei ollut ihan kärjessä, mutta hän pystyi kuitenkin säilyttämään yhteistulosten ykkössijansa. Koko rastiviikon juoksi myös Paimion Rastin Nina Temjakova, joka päättyi yhteistuloksissa sijalle 12. Katri Lindeqvist, joka tällä kaudella on panostanut sprinttisuunnistukseen, juoksi vain sprintin kolmantena päivänä ja sijoittui silloin seitsemänneksi.

Miesten sarjassa Fredric Portin sijoittui neljäntenä päivänä yhdeksänneksi, vain 13 sekuntia ennen seurakaveri Markus Lindeqvistiä. H20E-sarjassa Janne Nieminen oli kolmas.

Nuorten sarjoissa Topias Arola pärjäsi hienosti kisojen kolmantena päivänä sarjassa H10RR päättyen sijalle 5. Myös Erno Korsimo teki hyviä kisoja, sillä hän sijoittui useampana päivänä 10-sakkiin.

Ikämiessarjoissa Heikki Pajunen päättyi sijalle 16. sarjassa H65A ja Markku Sipponen sijalle 17 sarjassa H55A.