FinnSpring-viikonloppu takana!

Valokuva Naisten voittaja-joukkue!

Viikonloppuna juostiin Yläneellä FinnSpring-kisat, missä Paimion Rasti oli hyvin edustettuna. Lauantaiksi oli ilmoittautunut 36 juoksijaa, joista moni saavutti hienoja sijoituksia. D21A-sarjassa Inga Dambe vei voiton kotiin, ja H21A-sarjassa Markus Lindeqvist oli 4. Myös seuran nuoret juoksivat hyvin, sillä muun muassa Casper Fingerroos oli H10RR-sarjassa 6. ja samalla sijoituksella H18A-sarjassa oli Erno Korsimo.

Sunnuntain viestissä Paimion Rastin naisten ykkösjoukkue otti selkeän voiton. Joukkueessa juoksi Katri Lindeqvist, Saara Norrgrann ja Inga Dambe. Katri tuli selkeässä kärjessä vaihtoon ennen Kalevan Rastia. Saara jatkoi viestiä varmasti jääden vain hieman Kalevan Rastin Marika Mikkolalle. Inga toi joukkueen varmalla suorituksellaan voittoon. Kakkosjoukkue sijoittui 15.-sijalle, hiukan ennen kolmosjoukkuetta(16.). Paimion Rastin naisten nelosjoukkue oli 37. Paimion Rastilla oli eniten joukkueita naisten pääsarjassa.

Miesten ykkösjoukkue päättyi erinomaiselle kolmannelle sijalle tiukan kamppailun jälkeen. Daniel Stenlund tuli avausosuudelta 3,5 minuuttia kärjen perässä, ja seuraavilla osuuksilla Markus Lindeqvist ja Janne Virtanen nostivat joukkueen kärkituntumalle. Viimeisellä osuudella Kim Fagerudd nosti juokkueen kärkeen, mutta muutaman virheen jälkeen Kalevan Rasti ja Ikaalisten Nouseva Voima pääsivät ohi ennen maalia. Miesten kakkosjoukkue sijoittui 17.-sijalle, ja kolmosjoukkue 46.

Nuorten sarjoissa Paimion Rastin HD14-joukkue sijoittui komeasti seitsemänneksi. Sarjassa juoksi yli 40 joukkuetta, joten haastajia oli ja loppusijoitus oli hieno. Joukkueessa juoksi Camilla Fingerroos, Ilari Korsimo ja Matias Arola. HD10-HD12TR-sarjassa seuran nuorimmat juoksivat joukkueensa kanssa upeasti toiselle sijalle. Joukkueessa juoksi Casper Fingerroos, Sebastin Fingerroos ja Essi Hölsö.