SM-pitkämatka

Pitkän matkan SM-kilpailut kilpaillaan Ristiinan Suurlahdessa Saimaan ranta-alueen kalliomaastoissa. Karsinta juostaan lauantaina ja finaali sunnuntaina. Paimion Rastilta SM-mitaleita lähti jahtaamaan 19 urheilijaa.

Karsinta sujui paimiolaisittain hyvin, sillä koko naiskatras juoksi näyttävällä rintamalla sunnuntain finaaliin. Parhaasta suorituksesta vastasi Katri Lindeqvist, joka oli ensimmäisen karsintaryhmän 4. Kaiken kaikkiaan ensimmäisen ryhmän kymmenen kärjestä löytyy hienosti 5 Rastilaista. Miesten karsinnasta finaalin säntäsivät Teemu Väre, joka oli omassa ryhmässään toinen sekä samassa erässä neljänneksi juossut Markus Lindeqvist.

Tommi H15-sarjan karsinnan ykkönen!

Nuorten sarjoissa nähtiin todella lupaavia esityksiä. Päivän parhaasta pamiolaissuorituksesta vastasi H15-sarjan Tommi Reponen. Tommi voitti karsinnan yli minuutin erolla seuraavaan. Janne Nieminen oli samassa sarjassa seitsemäs. Toivottavasti poikien meno jatkuu yhtä hurjana myös finaalissa. Tyttöjen 15 sarjassa Emma Silvennoinen juoksi myös kymppisakkiin ollen karsinnan 9.