Mats ja Teemu taistelivat SM-erikoispitkän kymppisakkiin

Mats Dahlen oli pääsarjan kuudes ja Teemu Väre kahdeksas SM-erikoispitkällä matkalla Keuruulla. Raskaassa maastopohjassa käyty kuninkuusmatkan SM-kisa oli nimensä veroinen. Miesten pääsarjan voittoon karkasi fyysisellä ylivoimalla Mats Haldin ajalla 2.35.38h.

Pitkään voittotaistelussa ollut viime vuoden matkan SM-kakkonen Magnar joutui viimeisillä kilometreillä antamaan hieman periksi, ollen maalissa kuitenkin komeasti kuudentena 5.11 min voittajan jälkeen. Teemu puolestaan nosti sijoja loppua kohden tullen kahdeksanneksi 8.55 min kärjestä. Ensimmäisellä väliajalla puolen tunnin kohdalla kisaa johtanut Markus Lindeqvist kaarsi varikolle tuntivartin jälkeen.

Naisten puolella Minna Kaupin ylivoima oli huikeaa ja aikaerot kasvoivat valtaviksi. Katri otti kuitenkin plaketin myös naisista kahdeksannella sijalla.

Nuorissa Emma Silvennoinen ja Tommi Reponen ottivat 18-vuotiaissa 11. sijat niukasti plakettisijojen ulkopuolella. Tero Heikkilä oli H40-sarjan 4. Lisää tuloksia kisasivuilta!
Valokuva
Teemu juoksi suunnistuksen maratonmatkalla nousujohteisesti 8. sijalle (kuva: Saarivaara)