Henna Reponen kolmas FIN 5 -rastiviikolla

FIN 5 -rastiviikko juostiin Ala-Satakunnassa Eurajoen, Euran, Yläneen ja Kiukaisten maisemissa. Helle helli suunnistajia ja Raasinkorven maastot tarjosivat suunnistuspähkinää. Aurinkoisen suunnistuslomaviikon yhteydessä tehtiin myös kovia paimiolaistuloksia.

Ehkä paras sijoitus oli Henna Reposen nappaama kolmas sija 16-vuotiaiden tyttöjen elitiissä. Henna nousi viimeisen päivän takaa-ajossa neljänneltä sijalta pronssipallille. Viikon voittajaan Sari Nurmelaan eroa kertyi viikon mittaan 15 minuuttia.

Myös Hennan pikkuveli Tommi teki hyvää jälkeä H13:ssa ja oli niin ikään kolmas. Hopeasijaan jäi harmittavasti vain kaksi sekuntia eroa. Janne Nieminen säesti Tommia neljännellä sijallaan. Sarjan voitti ylivoimaisesti MS Parman Sami Hämäläinen.

Kymmpisakkiin juoksi myös Simo Mannervesi H55B:ssä, Arto Lassila H75:ssä, Vilppu Karjalainen H18A:ssa, Milla Vehkaoja D21A:ssa, Kati Kukkonen D21B:ssä (1.), Helena Mannervesi D55A:ssa (2.)ja Niina Reponen D9RR:ssä.