Satu FinnSpring-tuplavoittoon

Lauantain henkilökohtaisessa kilpailussa Satu varmisti ylivoimaisella voitollaan paikan PM-kisoihin, jotka kilpaillaan Norjassa 25.-29.5.2005. Katri Kerkola nimettiin PM-joukkueeseen 2. varasijalle. Lauantain kisassa Katri hylättiin, kun hän unohti ottaa leiman juomarastilta. Sijoitus olisi ollut toinen.
  1.   Satu Vesalainen             PR                  1.08.39
  2.   Merja Rantanen              JRV                 1.13.47      +5.08
  3.   Ieva Sargautyte             Lithuanian          1.14.54      +6.15
  4.   Sanna Nymalm                PIF                 1.15.17      +6.38
  5.   Maria Hoffman               HaldenSK            1.15.24      +6.45

Sunnuntaina naiset jatkoivat siitä, mihin Kevätyön viestissä jäivät. Voitto irtosi kuitenkin vain 5 sekunnin marginaalilla ennen Espoon Suuntaa. Satu juoksi ankkuriosuudella nopeimman osuusajan ja nosti joukkueen yli 6 minuutin takaa-ajoasemasta ja sijalta 10 voittoon.
Uudistuneessa Viestiliigassa Paimio siirtyi luonnollisesti liigakärkeen. Materiaalin laajuudesta kertoo se, että kakkosjoukkue sijoittui kisassa 12:sta ja on divarissa parhaana kakkosjoukkueena toisena. Kakkosjoukkueessa juoksivat Jaana Röytiö, Milla Vehkaoja ja Inga Dambe.

3 Inga Dambe       39.14   2.01.08  12

Miesten viesti alkoi mallikkaasti, kun Janne Virtanen saapui ylhäisessä yksinäisyydessään vaihtoon. Toisella osuudella Jaakko Röytiö joutui hieman antautumaan, mutta kahdella viimeisellä osuudella Lindeqvistin veljekset Juuso ja Markus hoitivat osuutensa tyylikkäästi. Näin miesten Viestiliiga-kausi alkoi kuudennella sijalla.