Naiset nappasivat SM-hopeaa

Paimion Rastin historian ensimmäinen pääsarjojen SM-viestimitali näki päivänvalon sunnuntaina Orimattilassa. Riemastuttavaan temppuun ylsi naisten joukkue Mirkka Salmelin, Inga Dambe ja hienon ankkuriosuuden juossut Katri Kerkola. Edelle ehti vain Porin Rastikarhut, johon eroa kertyi 2,5 minuuttia. Pronssia otti Minna Kaupin ankkuriosuuden jälkeen Asikkalan Raikas. Paimion naisten hyvää tasoa osoitti myös kakkosjoukkueen aloittajan Jaana Röytiön hyvä aloitus. Jaana saapui vaihtoon toisena.

Paimion hienoa päivää täydensi neljänneksi sijoittunut miesten joukkue, joka taisteli viimeiseen asti mitaleista, jopa kultaisesta. Kalevan Rasti vei kirkkaimman mitalin, MS Parma hopeaa ja Delta jäi kolmanneksi. Mutta aivan mitalijoukkueiden vanavedessä maaliin juoksi Paimion Francois Gonon. Joukkueessa juoksivat Markus Lindeqvist, Matti Tahvonen, Janne Virtanen ja Francois Gonon.

Myös kakkosryhmän SM-viesteistä saatiin mitali Paimioon. H50-sarjan herrat Juhani Aaltonen, Lauri Röytiö ja Markku Sipponen suunnistivat pronssille. Kisat käytiin Isossakyrössä.