Nuorilla hyviä suorituksia Ruotsissa

Paimion Rastin nuoret onnistuivat tekemään paljon hienoja suorituksia Nuorten Tiomilassa Ruotsin Karlsborgissa. HD12-sarjan joukkue sijoittui yli 100 joukkueen kisassa parhaana varsinais-suomalaisena sijalle 35. Joukkueessa juoksivat Essi Hölsö, Essi Vilpo, Jaana Haapala, Talvi Tuomasjukka ja Leo Haanpää. Vauhdikkaalla aloitusosuudella Essi juoksi vielä aivan lopussa viestin kärjessä. Vaihtosijoitus oli lopulta komea 6. vain muutama sekunti kärjen takana.

D18-sarjassa yhteisjoukkue Rasti88:n kanssa koki viime metreillä harmillisia poisjääntejä sairastumisten vuoksi. Lopulta nuoret 12-sarjan tytöt lähtivät paikkaamaan tilannetta, ja viesti saatiin kunnialla läpi. Loppusijoitus hyvin nuorella joukkueella oli suunnilleen kisan puolivälissä 36. Paimiolaisista joukkueessa juoksivat Essi Hölsö, Jaana Haapala, Essi Vilpo, Lotta Kukkonen ja Camilla Fingerroos.

HD18-sarjaan osallistuttiin yhteisellä joukkueella Angelniemen ja Rasti88:n kanssa. Pääosa tämänkin joukkueen juoksijoista oli 14-sarjalaisia tai nuorempia. Niinpä loppusija 26 kertoo hyvästä suorituksesta. PR:n värejä tässä joukkueessa edustivat Matias Arola, Klaus Haanpää, Topias Arola, Voima Tuomasjukka, Tuomo Haapala ja Leo Haanpää.