Jesse Laukkarinen esittelyssä


Edustusryhmä sai kovan vahvistuksen ensi kaudeksi: Jesse Laukkarinen vaihtaa Rajamäen Rykmentin keltamustista PR-väreihin. 22-vuotias turkulainen kauppatieteilijä on erikoistunut sprinttiin ja kuuluu Suomen maajoukkueen alle 23-vuotiaiden ryhmään. Kovaa tulostakin on Tuusulan kasvatille jo tullut, viimeisenä meriittinä miesten SM-sprinttikulta kuluneelta syksyltä. Kysytäänpä vähän tarkemmin, mikä Jesse on miehiään!

Tulevaisuuden suunnitelmat elämässä yleensä? Joskus pitäisi valmistua ja mennä töihin. Siihen jos saisi huippu-urheilun näppärästi yhdistettyä.
Aiemmat seurat? Tuusulan Voima-Veikot, Rajamäen Rykmentti.
Parhaat saavutukset suunnistuksessa? SM-sprint 2014 1. sija, joskus jotain maastonkin puolelta (Nuorten EM pitkä 2010 4. sija) ja Jukolassa joskus junnuna ihan ok juoksuja (2009, 2011).
Milloin, miten ja miksi sinusta tuli suunnistaja? Vanhemmat vei suunnistuskouluun ja sille tielle jäin.
Asut Turussa, miten päädyit tänne? Kuinka kauan aiot Turussa olla ja vaikuttaa? Muutin opiskelujen perässä, mutta valintaan vaikutti myös mahdollisuudet kehittyä suunnistajana. Muutama vuosi ainakin menee täällä opiskellessa. Sen verran hyvin olen viihtynyt, ettei valmistumisen jälkeenkään ole kiirettä pois.
Suunnitelmat ja tavoitteet ensi kaudelle? Koko suunnistusuralle? MM-sprintti Skotlannissa ja siellä hyvä suoritus. Maastoaskeltakin on tarkoitus herätellä talven aikana… Pidemmällä tähtäimellä sprinttisatsaus edellä maailman huipulle.
Ikimuistoisin suunnistuskokemus? Jukola 2011. Hieno fiilis kun juoksu kulkee ja lippu halkeaa. Erityisesti jos juoksee seuran kolmosjoukkueessa ja saa matkalla kiinni 1. ja 2. joukkueet.
Mitä tiesit etukäteen Paimion Rastista? Täsmälliset aikataulut ;)
Miksi vaihdoit juuri tähän seuraan? Mahtava porukka ja yhteishenki!
Mitä uutta tuot Paimion Rastiin? Sprintterin, jolla on vielä maastonkin puolella annettavaa.
Mielimaasto? Hyväpohjaiset nopeakulkuiset.
Esikuvat, jos sellaisia on? Ei ole.
Mitä muuta harrastat? Lenkkeilyä.
Lempiruoka? Kaikkiruokainen.
Mainitse jokin taito tai muu asia, jossa olet ylivertaisen hyvä? Kohtuullisen tehokkaasti osaan täyttää kalenterini tyhjät aukot. Usein jopa yllättävän hyödyllisillä asioilla.
Terveiset uusille seurakavereille? Hyvällä porukalla kaudesta ei voi tulla muuta kuin onnistunut!
Tweet